TOIT JA JOOK
CHRISTMAS PARISIENNE
Maitserännak läbi kuue käigu jagamistaldrikutel. Istuge ja nautige, meie hoolitseme ülejäänu eest!
Pakkumisel ainult kagu laudkonnale. Eridieetide korral võib menüü ülesehitus ja käikude arv muutuda.
AMPSUD
Hapusai, karamelliseeritud sibula või
Oliivid, vürtsikad ja klassikalised
Charcuterie-taldrik, prosciutto, salaami, juust, marineeritud oad, artišokk
VÄIKE
Sibula tarte tatin, Andre farm juust, endiiv, anšoovisekaste
Soolatud forell, kapparimajonees, sinepikaste, marineeritud sibul, endiiv
Veisetartar, suitsuaustrikreem, shallot, estragon
Lihuniku terriin, meesinep, kornišon, marineeritud uba
TOEKAS
Metsaseenerisoto, parmesan, murulauk
Praetud vutifilee, kikerherned, marineeritud lillkapsas, labneh
Bouillaibaisse mereannid, koha põsed, sinikarp, Argentiina krevett, fenkol
Veise sisefilee, brokkoliini, küüslauk, Kampoti pipra kaste
LISAND
Lee salat, sügisesed salatid, anšoovisekaste, parmesan
Friikartul
Lee aioli
DESSERT
Bûche de Noël, pähklikreem, krõbe šokolaad, vaniljejäätis
Manjari šokolaad terriin, apelsinikaste, Piemonte pähkel
Baski juustukook, marjakompott